Waarom Graaggegeven.nl ?

Iedere keer als ik bij een zakenrelatie op bezoek ging, zocht ik naar een leuk geschenk uit mijn eigen dorp om mee te nemen. Een enkele lokale ondernemer had wel een Ouderkerkse lekkernij, maar de mogelijkheden waren snel uitgeput....

Al een paar jaar leefde ik met het idee om dan zélf een webshop op te zetten waarin ik exclusieve geschenken uit Ouderkerk aan de Amstel zou aanbieden. Het is lang bij een idee gebleven, maar in 2013 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik, aangemoedigd door mijn omgeving, op zoek gegaan naar mooie cadeaus. 

Ik raakte in gesprek met diverse plaatselijke ondernemers en kreeg wisselende reacties. Sommigen waren terughoudend, maar ik vermoed dat het was omdat ze zélf niet op het idee waren gekomen. Maar veruit de meeste reacties waren positief. Er is een kunstschilder die prachtige aquarellen maakt over de regio, die deze direct ter beschikking wilde stellen ten behoeve van Graaggegeven.nl. Je vindt bijvoorbeeld een dienblad met zijn schilderij terug in de webshop. Een andere ondernemer stelde voor om de likeur die hij speciaal had laten ontwikkelen via onze website te verkopen. Hij maakte er een mooi document bij waarin de geschiedenis van zijn bedrijf en de likeur beschreven staat.      

We hebben ook zelf bijzondere producten laten vervaardigen, ik ben bijvoorbeeld heel trots op onze 'Blazoentjes', mooie snoepjes met het wapen van Ouder-Amstel er in. Op de website staat een filmpje over de ambachtelijke manier waarop dit soort snoepjes al 400 jaar gemaakt worden.  

Zo heb ik veel leuke artikelen kunnen verzamelen, die leuk zijn om te geven, maar ook leuk om zelf te houden! Het aanbod groeit nog steeds. Alles wordt heel mooi verpakt, zodat het een luxueus geschenk is. Ik nodig je van harte uit om eens een kijkje te nemen op de website!
    

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Twitter

Facebook